.jpg)
A show keretében a vendégek megismerhették a csukát, megtudhatták, hogy hol és hogyan él, milyen szokásai vannak e nemes ragadozó halnak, mivel táplálkozik, továbbá milyen gasztronómiai értéke van. Előételként meg is kóstolhatták a harcsamáj pástétom mellett a csukakrémet (a fotón a világosabb színű krém).
.jpg)
A leves egy igazán különleges fűszerezésű recept alapján készült: brokkoli krémleves rántott halrudacskával.
.jpg)
A főételt svédasztalos rendszerben tálaltuk.
.jpg)
A tejszínben párolt halfilé mellett
.jpg)
fokhagymás parajjal töltött harcsa
.jpg)
és az általam helyben sütött bőrén sült fogasfilé
.jpg)
volt a menü, párolt és friss zöldségekkel, salátával.
.jpg)
.jpg)
Elmeséltem közben, hogy mi különbözteti meg a süllőt a fogastól, a süllőt a kősüllőtől, milyen sütési technológiával lehet gyorsan elkészíteni a filét.
Örömmel írhatom, hogy ezentúl már nem csak zárt körben érhető el a halshow, a jövőben már nyilvánosak lesznek a vacsorák, a HelloHal Facebook oldalán lehet erről értesülni. Érdemes követni!
.jpg)
Fantasztikusan jól néznek ki a képen ezek az étkek!
VálaszTörlésKöszönöm! És még milyen finomak voltak! :)
VálaszTörlés