A HelloHal a Magyarországon fellelhető édesvízi halak
birodalmába kalauzol. A HelloHal gasztronómia, anatómia, horgászat és egy
csipetnyi természet. A HelloHal misszió.
A HelloHal választ ad arra, hogy milyen halat vegyél, hogyan dolgozd fel, mit és hogyan készíts belőle, miért zavaró halízű a hal, hogyan tüntethetjük el a szálkákat, milyen eszközöket használjunk a halak feldolgozása során és persze hogyan foghatjuk meg az asztalra szánt kopoltyúst.
A HelloHal szerzője, Horváth Szabolcs elszánt horgász, autodidakta szakács, bátor kísérletező alkat, aki egyszerűen, érthetően mutatja be kedvenc halételeit írott formában, továbbá videókat is készít.
A HelloHal választ ad arra, hogy milyen halat vegyél, hogyan dolgozd fel, mit és hogyan készíts belőle, miért zavaró halízű a hal, hogyan tüntethetjük el a szálkákat, milyen eszközöket használjunk a halak feldolgozása során és persze hogyan foghatjuk meg az asztalra szánt kopoltyúst.
A HelloHal szerzője, Horváth Szabolcs elszánt horgász, autodidakta szakács, bátor kísérletező alkat, aki egyszerűen, érthetően mutatja be kedvenc halételeit írott formában, továbbá videókat is készít.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése