2014. szeptember 10.

Erotikus süllőuszony

Gyorsan az elején magyarázkodnom kell... Új recepttel 2014 április óta nem jelentkeztem, persze nem fordultam el a hazai halfogyasztás népszerűsítésétől, csak ebbéli tevékenységemet más fórumokon gyakoroltam, de itt  vagyok. Itt vagyok és már magyarázom is a címet. Próbálkoztunk "süllőuszony kínai módra", "thai süllőuszony", "süllőuszony édes-savanyú mázban" és még ki tudja mennyi névvel, mire kialakult a fenti elnevezés. Egyszerűen így lett eladható, holott a mestermű semmit sem változott.

A süllőuszony felhasználhatóságáról már készült bejegyzés, itt olvasható. A hallal, a süllő uszonyával való törődés, gondosság igen ízletes ételt eredményez, mely kellően pikáns, innovatív.

Az uszonyokat jó alaposan le kell mosni, leszárítgatni, sózni, majd mehet a forró olajba. Pár perc alatt megsül és a kínaiak édes-savanyú-szezámmagos mázában megforgatva már tálalható is. 
És hogy mitől erotikus? Attól, hogy feláll... a sok uszony!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...