2013. június 5.

HelloHal grillvacsora és halshow képek, beszámoló 2013. május 31.

Nagy fába vágtam a fejszét! A fejembe vettem, hogy a vendégek előtt fogok mindent megsütni: harcsasteaket tárcsán, bőrös süllőt rostlapon, halsaslikot grillen. A többi fogást, köreteket persze összeraktuk a konyhán vacsora előtt. Sokan voltunk, köszönöm is a bizalmat és az érdeklődést, végül alig fél óra alatt több, mint 200 adagot sütöttünk meg édesanyám segítségével. Íme a fotók:
A harcsatatár HelloHal módra.


A halgombóc leves, melyet a konyha nem engedett behabarni, igaz így is isteni volt.
Bruschetta.
Édesanyám tavaszi hihetetlenül finom káposzta és uborka salátája enyhén savanykás lében. 

Halsaslikok rajta ponty, harcsa.
 Rostlapon és serpenyőben is sütötten a süllőt.
 Egy otthoni hatalmas tárcsa, mely jó szolgálatot tett a harcsasteakek megsütéséhez.

  A Kökény és Fia Családi Borászat pincéje felett hatalmas terasz pompázik.
 Nagyon magyarázok... :)

Folytatás nyár végén, szeptember elején...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...